Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με την εμπλοκή πυροσβεστικού οχήματος στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο ύψος του Σχηματαρίου και ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για να προσφέρει στην κατάσβεση του πύρινου μετώπου στη Βούλα και τη Γλυφάδα.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά σε Βούλα και Γλυφάδα: Το πρώτο καλοκαιρινό «καμπανάκι» με καμένα σπίτια και κατοίκους με τα λάστιχα στους δρόμους

Συγκεκριμένα, το πυροσβεστικό όχημα του Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου που κατευθυνόταν στην Αττική προκειμένου να βοηθήσει στη μεγάλη πυρκαγιά της Γλυφάδας και της Βούλας, συγκρούστηκε με ΙΧΕ, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το λευκό ΙΧ έπεσε με σφοδρότητα αρχικά πίσω από το πυροσβεστικό και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Ο οδηγός του παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ καλά στην υγεία τους είναι και οι πυροσβέστες όμως το όχημα τους ακινητοποιήθηκε και δεν μπόρεσε να φτάσει στον προορισμό του και να συμβάλει στην κατάσβεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA