Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει το βίντεο από το Παγκράτι που δείχνει καρέ - καρέ τη δράση ενός 29χρονου με τσεκούρι, ενώ λίγο αργότερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία εξύβριζε και απειλούσε κόσμο και στη συνέχεια τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά σε Βούλα και Γλυφάδα: Επιστρέφουν στους οικισμούς οι κάτοικοι από το Πανόραμα και το Παιδικό Χωριό SOS

Ο δράστης προκαλούσε στην περιοχή του Παγκρατίου φθορές με το τσεκούρι σε εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε πολίτες που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Οπως ήταν φυσικό, η αστυνομία κλήθηκε από τους περίοικους και σε πολύ γρήγορα έσπευσε στο σημείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί του ζήτησαν να πετάξει το τσεκούρι, ωστόσο αυτός τους έβριζε και τους απειλούσε.

Όταν μάλιστα κινήθηκε απειλητικά στον έναν αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. οι συνάδελφοί του αμέσως έπεσαν πάνω του, κρατώντας το χέρι του με το τσεκούρι, μέχρι που του κατάφεραν να του το αποσπάσουν και στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν αν και ο ίδιος αντιστάθηκε σθεναρά. Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια μήκους 29 εκατοστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA