Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε νεκρή την ηθοποιό, που δολοφόνησε ο γιος της στην Αίγινα. Η κυριά Ζωή, μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε όσα αντίκρυσε στο σπίτι στην Αίγινα.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Μεγαλοδικηγόρος έβαλε να τη σκοτώσουν - Είχε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ»

«Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε. Τα φώτα όλα αναμμένα. Με ανησύχησε γιατί κάθε πρωί ο άνδρας μου κάθε πρωί που τάιζε τα ζώα μας, έβλεπε και τη Μαρία, γιατί και αυτή είχε. Και μου λέει "δεν την είδα τη Μαρία σήμερα, δεν την είδα καθόλου, δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο ξανά;". Παίρνω και στο κινητό και στο σταθερό δεν το σηκώνει. Παίρνω την αστυνομία, τους ενημερώνω. Πήρα ξανά. Λέω "μπορούμε να πάμε να δούμε μήπως της συνέβη κάτι;". Γιατί και η πόρτα ήταν ανοιχτή, η εξώπορτα», ανέφερε η ξαδέρφη του θύματος.

Η ίδια πήγε στο σπίτι της ηθοποιού μαζί με τον σύζυγό της και ακόμη έναν γείτονά τους. «Μπήκαμε μέσα, στην αυλή, χτυπάγαμε πόρτες, παράθυρα. Ανοίγω τη σίτα και βλέπω το κλειδί πάνω στην πόρτα. Ανοίγω, τι ήταν να πω, καλύτερα να μην έμπαινα... Την αντικρίζω στη γωνία, εκεί στο τζάκι, πεσμένη, με τη σακούλα, στα αίματα, η λάμα αυτή που την έσφαξε, δίπλα. Μισόγυμνη από τον λαιμό μέχρι κάτω. Μόλις την είδα δεν μπόρεσα, έπαθα τέτοιο σοκ».

«Φοβόταν για τη ζωή της η Μαρία Μπονίκου»

Η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου ανέφερε και τους φόβους που είχε εκφράσει η ηθοποιός για τη ζωή της. «Μου είχε πει καιρό τώρα ότι φοβόταν για τη ζωή της, φοβόταν τον γιο της. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ζούσα μέσα στο σπίτι. Το παιδί ήταν απομονωμένο, δεν μας μίλαγε», ανέφερε στο OPEN TV. Στο μεταξύ, ο γιος της Μαρίας Μπονίκου θα απολογηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του σε τακτικό ανακριτή την Τετάρτη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA