Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς έγινε στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδρας πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία, στην οποία μπήκε με τη βία.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά του ο ένας από τους δύο γιους του

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, με τον δράστη να επιχειρεί να διαφύγει. Ο άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές μπροστά στα παιδιά του. Το περιστατικό, σύμφωνα με το thestival.gr, σημειώθηκε στην περιοχή του Φοίνικα, όταν ένας άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν τα παιδιά του.

Ο άνδρας, που φέρεται να ήταν σε κατάσταση αμόκ και ενώ ανέβαινε στον τέταρτο όροφο, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές. Τα τρία παιδιά έχουν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε. Σύμφωνα με το thestival, στο διαμέρισμα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς. Ωστόσο, ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ. και προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο καθώς στην προσπάθεια του να ξεφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA