Σοκ σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων το βράδυ της Πέμπτης, καθώς νεαρός πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο και έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων
Ο 34χρονος ανέβηκε σε ένα μπαλκόνι του 3ου ορόφου και πέταξε το τσαντάκι του και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό, δίπλα από δεκάδες πολίτες που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από το εμπορικό κέντρο.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά μιας και ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τον 34χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.