ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/06/2022 08:04

Χαϊδάρι: Λήξη συναγερμού - Εντοπίστηκε η 16χρονη Γεωργία

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία και προχώρησε στην καταγγελία για την εξαφάνισή της, υποστήριξε ότι η νεαρή είχε πέσει θύμα απαγωγής, καθώς άγνωστοι φέρονται να την άρπαξαν από το ίδρυμα που φιλοξενείτο κόβοντας τα κάγκελα στο δωμάτιο που την είχαν στο Δαφνί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χαϊδάρι: Λήξη συναγερμού - Εντοπίστηκε η 16χρονη Γεωργία
Πηγή: Χαμόγελο του Παιδιού
Ανάγνωση:

Τέλος στην αγωνία των οικείων της 16χρονης Γεωργίας από την Πάτρα, η οποία εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο ύστερα από την εξαφάνισή της από το ψυχιατρείο του Δαφνί στο Χαϊδάρι. Οπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε σχετική ανακοίνωση, ευαισθητοποιημένος πολίτης μετά από πληροφορίες που έλαβε σχετικά με την ανήλικη, ενημέρωσε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά – 116000» και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές όπου και εντόπισαν την ανήλικη. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται και είναι πάλι ασφαλής από τους κινδύνους που βρισκόταν, δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Γεωργία Κ. και στους δικούς της ανθρώπους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία και προχώρησε στην καταγγελία για την εξαφάνισή της, υποστήριξε ότι η νεαρή είχε πέσει θύμα απαγωγής, καθώς άγνωστοι φέρονται να την άρπαξαν από το ίδρυμα που φιλοξενείτο κόβοντας τα κάγκελα στο δωμάτιο που την είχαν στο Δαφνί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ