Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι της η 51χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην Καλλιθέα. Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε ακόμα και ένα ξίφος στην κατοχή της γυναίκας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αλλαγή στην κατάθεση της 51χρονης φαίνεται πως έδωσε το «πάτημα» που χρειάζονταν οι αστυνομικοί για να της φορέσουν χειροπέδες καθώς από την αρχή θεωρούνταν ως η βασική ύποπτη για τον τραυματισμό του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη: Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Η γυναίκα που συνελήφθη το Σάββατο (11/6) είχε υποστηρίξει αρχικά, όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ, πως ο σύντροφός της γύρισε τραυματισμένος στο σπίτι. Ωστόσο, το βεβαρυμμένο ποινικό της παρελθόν οδήγησε την αστυνομία στο να την ανακρίνει περαιτέρω. Η 51χρονη φέρεται να είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της. Εν τέλει, η ίδια μετά από πολύωρη ανάκριση άλλαξε την κατάθεσή της και είπε πως ο 62χρονος αυτοτραυματίστηκε. Συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. 

Η αστυνομία σε έρευνά της στο σπίτι όπου σημειώθηκε το περιστατικό βρήκε ένα ξίφος, τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι. 

Η 51χρονη αλλά και ο σύντροφός της φέρονται να είχαν πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ μάρτυρες αναφέρουν πως υπήρξαν συχνά περιστατικά ξυλοδαρμού μεταξύ τους. Πλέον ο 62χρονος είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

To ημερολόγιό της «ξεκλείδωσε» το μυστήριο

Η 51χρονη επέμενε στην αρχική της κατάθεση μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/6) αλλά λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να «σπάει», ανασκευάζοντας την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς ισχυριζόμενη ότι ο 62χρονος δεν πήγε τραυματισμένος και αιμόφυρτος στο σπίτι, αλλά ότι αυτοτραυματίστηκε ο ίδιος με το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, η δήλωση της αυτή μετά από περίπου 18 ώρες δεν απαντούσε στο γιατί το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αναφορές οι οποίες ήταν καταχωρημένες στο ημερολόγιο της 51χρονης, προβλημάτισαν τους αστυνομικούς καθώς έδειχναν ότι ενδεχομένως η 51χρονη να είχε σχεδιάσει να κινηθεί κατά της ζωής του 62χρονου «για να τον πονέσει».

Ειδικότερα, σε μια σημείωση της στο ημερολόγιο της η οποία χαρακτηρίζεται «προφητική», η 51χρονη γυναίκα γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά». Ενώ σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (...) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA