Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, θα ασχοληθεί στην αποψινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε αναφέρει πως η εκπομπή θα επανερχόταν στο θέμα με τα τρία νεκρά κορίτσια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μόνο αν προέκυπταν νέα στοιχεία. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει καθώς αν κρίνει κάνεις από το τρέιλερ που δημοσιεύθηκε όλα δείχνουν πως το αποψινό επεισόδιο θα φέρει νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ρίχνει αυλαία για καλοκαίρι στις 24 Ιουνίου, θα υπάρξουν δηλαδή ακόμα δύο επεισόδια, «εκτός και αν οι εξελίξεις μας αναγκάσουν να κάνουμε έκτακτη εκπομπή», όπως είχε διευκρινίσει η δημοσιογράφος στο επεισόδιο της προηγούμενης Παρασκευής. Ετσι το αποψινό επεισόδιο είναι ουσιαστικό το προτελευταίο της σεζόν.

Το νέο τρέιλερ για την Παρασκευή (17/6) παρουσιάζει τρεις άδειες κούνιες σε παιδική χαρά και δείχνει πλάνα από έρευνα σε ιατρικά αρχεία. Στη συνέχεια ένα σπίρτο ανάβει, το κόκκινο χρώμα πλημμυρίζει και οι κούνιες μοιάζουν σαν ματωμένες. Έπειτα, αφήνει να εννοηθεί ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς στο τέλος εμφανίζεται η θεά της δικαιοσύνης.

«Τρεις σκοτεινές υποθέσεις ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 23:20, στο MEGA.

Στοιχείο - «κλειδί» στο θρίλερ της Πάτρας… 

Προ των πυλών οι σοβαρές εξελίξεις.

Το ντοκουμέντο του «Τούνελ» για τον θάνατο των παιδιών.  

Νέα στοιχεία για ένα ειδεχθές έγκλημα που έφερε στο φως η εκπομπή... 

Γιατί οι ερευνητές επιστρέφουν στον τόπο του μυστηρίου; 

Πού οδηγούν τα σημειώματα-«φωτιά», τα οποία άφησαν άγνωστοι στο σπίτι όπου έγινε το φονικό;  

Στο φως το θρίλερ της μητέρας δύο παιδιών, Βάσως Κουκουνασούλη...  

Τι λένε στο «Τούνελ» άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λάρισα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA