Μενού
  • Α-
  • Α+

Για συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι Αστυνομικές Αρχές στην υπόθεση της δολοφονίας του 38χρονου Γιώργου Μήτσου το πρωί του Σαββάτου στο πρατήριό του στον Γέρακα. Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ για την εν ψυχρώ εκτέλεση στη Λ. Μαραθώνος 88, όπου οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα τουλάχιστον 25 φορές πριν τραπούν σε φυγή.

Διαβάστε ακόμη: Γέρακας: Ξεσπά ο πατέρας του 38χρονου σε επιστολή του – «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

Ο πρατηριούχος Γιώργος Μήτσου, ήταν γνωστός καθώς στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε δωρεά προς το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας προσφέρει δωρεάν καύσιμα για έναν χρόνο.

Βίντεο-ντοκουμέντο με το βαν των εκτελεστών

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος κατέγραψε το λευκό βαν με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι εκτελεστές του 38χρονου πρατηριούχου. Λίγη ώρα αργότερα, το βαν βρέθηκε καμένο κάπου στην Παλλήνη με τις Αρχές να το μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν γενετικό υλικό.

https://streamable.com/ybtr8i

Είχε κατηγορηθεί το 2014 για εκβιασμούς

Σύμφωνα με στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών, καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν. Το 2014 είχε κατηγορηθεί ως μέλος της ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη γνωστού με τα προσωνύμια «Σαμπρέλας», «Καράφλας» ή «Νταίζη», που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο.

Το 2015 σε πάρκινγκ που διατηρούσε ο πατέρας του θύματος είχαν εντοπιστεί πιστόλια και σφαίρες. Ο 38χρονος ασχολείτο με εμπορία καυσίμων και αερίου. Κυκλοφορούσε με συνοδεία προστασίας και αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

«Τρέχαμε να κρυφτούμε»

«Φοβηθήκαμε. Τρέχαμε να κρυφτούμε», περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας στις καταθέσεις που δόθηκαν στην Αστυνομία και συνεχίζει: «Δύο άνδρες άνοιξαν την πίσω πόρτα του λευκού βαν. Άρχισαν οι πυροβολισμοί. Κατέβηκε ο ένας, τσέκαρε και έφυγαν. Κρατούσαν και οι δύο μεγάλα όπλα». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου ,καθώς στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες ενώ τα χτυπήματα προέρχονται από πολλά καλάζνικοφ.

Η δολοφονία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν ο 38χρονος έφτασε στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και κατέβηκε από αυτό για να μπει στην επιχείρησή του. Τότε εμφανίστηκε το άσπρο βαν και οι δράστες τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο βανάκι και κατά πληροφορίες έφυγαν από την περιοχή επιβιβαζόμενοι σε δυο μηχανές. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες αδιαφόρησαν για την παρουσία ή όχι άλλων ανθρώπων. Ωστόσο φαίνεται να είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του 38χρονου και να ήταν καλά οργανωμένοι. Ο οδηγός του βαν παρέμεινε στη θέση του και δύο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια και κυριολεκτικά γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο βαν και έφυγαν. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ πολλοί από τους περίοικους που άκουσαν τους πυροβολισμούς έσπευσαν να κρυφτούν φοβούμενοι για τη ζωή τους.

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

Ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου Αναστάσιος Μήτσου υποστηρίζει ότι ο γιος του Γιώργος δολοφονήθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους. «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». Με αυτά τα λόγια, ξέσπασε, ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου που άγνωστοι «γάζωσαν» στον Γέρακα με 25 σφαίρες το πρωί του Σαββάτου. Ο πατέρας του 38χρονου, Αναστάσιος Μήτσου ζητά «να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί», ενώ αναφέρει ότι το παιδί του σκοτώθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Ο ίδιος, μάλιστα έκανε λόγο για «βρώμικους αστυνομικούς που ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα», και προσθέτει ότι ως οικογένεια έχουν προβεί σε καταγγελίες στις Αρχές για «τον πόλεμο που δέχονταν».

Αναλυτικά ο πατέρας του 38χρονου αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA