Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταθέσεις σε αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που μετέβησαν στην Κάτω Αχαία έδωσαν η Ελένη Λεγάτου και ο Ανδρέας Πισπιρίγκος, γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, στη «σκιά» του ιατροδικαστικού πορίσματος που «βλέπει» δολοφονίες τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αμφισβητήσει το πόρισμα για Μαλένα - Ιριδα

Στην κατάθεσή της που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, η Ελένη Λεγάτου δέχτηκε ερωτήσεις που αφορούσαν τη ζωή της αλλά και της κόρης της, σύμφωνα με το pelop.gr. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί την ρώτησαν για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ως μητέρας αλλά και για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Η απάντηση της Ελένης Λεγάτου ήταν κατηγορηματική: «δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ρούλα να έκανε κακό στα παιδιά της», σύμφωνα με πληροφορίες. Εδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την παιδική ηλικία της κατηγορούμενης και το πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης των τέκνων της, όπως τι έτρωγαν, τι ώρα κοιμούνταν και λοιπά. Σύμφωνα με τον ALPHA, η κυρία Λεγάτου ήταν καταβεβλημένη μετά την κατάθεσή της. «Η κόρη μου που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είναι προφυλακισμένη είναι αθώα. Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της...» είπε στους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε χτυπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Στην κατάθεσή του που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες ο Ανδρέας Πισπιρίγκος μίλησε για την παιδική ηλικία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αυτό γιατί μετά τον χωρισμό με την Ελένη Λεγάτου δεν έχει «εικόνα» για τη ζωή της 33χρονης, οι σχέσεις με την οποία φέρεται ν’ αποκαταστάθηκαν μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019.

Τι «είπε» η μάνα Δασκαλάκη

Από την ημέρα της γνωριμίας του Μάνου και της Ρούλας μέχρι και το «τέλος» των 3 εγγονών της μίλησε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη στην κατάθεση που έδωσε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών. Σε επικοινωνία που είχε η «Πελοπόννησος» με τον Δημήτρη Καράμπελα, δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη, επιβεβαιώθηκε το «μυστικό ραντεβού» με τους αστυνομικούς.

Η κρίσιμη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου 

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ αναμένεται να βρεθεί και να καταθέσει σήμερα Τρίτη (21/6) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας ότι πέθανε η Ίριδα. Τα όσα θα πει θεωρούνται ιδιαίτερης βαρύτητας καθώς είναι η αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση θανάτου του 6 μηνών βρέφους, καθώς ήταν εκείνη που το εντόπισε νεκρό στην κούνια του, το πρωί της 21ς Μαρτίου του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA