Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Κιμμέρια Ξάνθης από τη δολοφονία ενός 46χρονου άντρα, πατέρα δυο παιδιών, από συγχωριανό του ηλικίας 42 ετών, μετά από έντονο διαπληκτισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες αλληλοτραυματίστηκαν από μαχαίρια που κρατούσαν αμφότεροι. 

Διαβάστε ακόμη: Ξάνθη: Δολοφονία πατέρα δύο παιδιών με μαχαίρι - Συνελήφθη ο δράστης

Ωστόσο, ο 42χρονος άντρας τραυμάτισε θανάσιμα το συγχωριανό του μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης. Οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δράστης που τραυματίστηκε στα χέρια, η ζωή του οποίου, σύμφωνα με τους γιατρούς, βρίσκεται εκτός κινδύνου. Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε, συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 17,5 και 16 εκατοστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης προκαλούσε συχνά προβλήματα στην περιοχή και εμφανίζεται να έχει συμπεριφορά «νταή». Γείτονες και συγγενείς καταθέτουν στις Αρχές, ώστε να διαλευκανθούν τα κίνητρα του δράστη

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA