Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία μητέρας και γιου στη Θεσσαλονίκη. Τόσο η 72χρονη μητέρα όσο και ο 50χρονος γιος της ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας. Οι δυο τους ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους και είχαν δεθεί επίσης με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου ενώ, σύμφωνα με το thestival.gr, είχαν δέσει πάνω τους σακιά με άμμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Διαβάστε ακόμηΚρήτη: Η στιγμή που τουρίστας πνίγεται από πεπόνι σε ταβέρνα - Πώς τον έσωσε θαμώνας

Η δραματική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Πίσω από τον θάνατο της μητέρας και του γιου της κρύβεται μία δραματική ιστορία, που τους οδήγησε στην αυτοκτονία. Πριν από δύο χρόνια, ο αδερφός του 50χρονου έδωσε τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια, ο πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, μην μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του γιου του. Γι' αυτό και, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον τραγικό επίλογο του δράματος για την εν λόγω οικογένεια.

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το Λιμενικό για την αυτοκτονία

Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει στις σορούς μάνας και γιου που έπεσαν με το αυτοκίνητο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας φως στα ακριβή αίτια του θανάτου τους. Το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

Αναλυτικά αναφέρεται ότι:

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες ( Δευτέρα 27 Ιουνίου) για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού και εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλιμάκιο της Β’ Ε.Μ.Α.Κ.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Το όχημα ανελκύστηκε από τη θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA