Μενού
  • Α-
  • Α+

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή. Την ίδια στιγμή η Τζέφ Μοντάνα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ίδια δήλωσε κατηγορηματικά πως όλη αυτή η υπόθεση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προϊόν κάποιας σκευωρίας, όπως θέλει να υποστηρίζει η πλευρά του σκηνοθέτη.

«Δεν ήρθε κάποιος αρχηγός συμμορίας, ούτε κάποιος σκευωρός να μας χτυπήσει την πόρτα και να μας ζητήσει να συμμετάσχουμε σε μια οργανωμένη σκευωρία εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη. Είναι το αίσθημα δικαιοσύνης που μας έφερε σε αυτή τη θέση. Δε θα θυσιάζαμε την ιδιωτικότητά μας για να τρέχουμε στα δικαστήρια και να μιλάμε για βαθιά τραυματικά βιώματά μας. Δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος. Ξοδέψαμε χρόνο, ξοδέψαμε ενέργεια και μονομαχήσαμε με λιοντάρια του φασισμού» είπε η Τζεφ Μοντάνα και συνέχισε:

«Δεν είναι δήθεν βιώματα, είναι πραγματικά βιώματα. Τραυματίστηκαν οι ψυχές και τα σώματά τους και παρόλα αυτά βρήκαν τη δύναμη να καθίσουν όλες αυτές τις μέρες απέναντί του... Δεν υπάρχει καμία σκευωρία... Ο Λιγνάδης παραδέχεται ότι δεν είναι άγιος, παραδέχεται πως τα ανήλικα προσφυγόπουλα τον έκαναν να περνάει δροσερά, ότι έσπαγε πλάκα μαζί τους, ότι τα σπίτωνε και τα έβαζε να σφουγγαρίζουν τα πατώματα αλλά στο θεαθήναι έκανε παρέα με πρόσωπα υψηλού κοινωνικού κύρους όπως η κυρία Κούρκουλα. 

Με λυπεί που μετά από τόσο καιρό στη φυλακή παραμένει εξίσου εγωκεντρικός, απαξιωτικός και υπερόπτης» κατέληξε η Τζεφ Μοντάνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA