Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, το οποίο πλειστηριάστηκε από την Εθνική Τράπεζα λόγω χρέους 15.000 ευρώ. Δεκάδες άνθρωποι βρέθηκαν εκεί από το πρωί της Παρασκευής (1/7) ώστε να αποτρέψουν την κατάσχεση του. Το σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, το οποίο είναι η πρώτη και μοναδική κατοικία πλειστηριάστηκε από την Εθνική τράπεζα και πέρασε στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη πλέον, έπειτα από χρέος που είχε η ίδια  ύψους 15.000 ευρώ. Οπως ανέφερε, αδυνατούσε να συνεχίσει να πληρώνει και πριν από λίγους μήνες ειδοποιήθηκε ότι η πρώτη και μοναδική κατοικία στην οποία ζει με τον γιο της, βγήκε σε πλειστηριασμό

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για τον πλειστηριασμό σπιτιού οικογένειας - Ο αγοραστής θέλει να το επιστρέψει

Μάλιστα δικαστικός επιμελητής της τηλεφώνησε πριν από μερικές ημέρες ειδοποιώντας την συνταξιούχο δημοσιογράφο πως σήμερα, 1η Ιουλίου, θα έρθει να πάρει τα κλειδιά με «ισχυρή αστυνομική δύναμη» όπως λέει, με την ίδια να τονίζει ότι «μόνο νεκρή θα δώσω τα κλειδιά του σπιτιού μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA