Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και απολογήθηκε μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο λαϊκός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει και να μην έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τη σύντροφό του ενώ η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου 2022. 

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Στα δικαστήρια ο τραγουδιστής για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη - Τι είπε στους δημοσιογράφους

Ο τραγουδιστής πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Το πρωί του Σαββάτου (2/7) οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και κατά την άφιξή του απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους «βρε καλώς τα παιδάκια». Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τι έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια», είπε ο κ. Λύτρας στο MEGA. «Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», τόνισε.

«Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει θύμα»

Στο MEGA μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σημείωσε: «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της». Επίσης, είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα», επισήμανε. Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους. «Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή», πρόσθεσε.

«Με χαστούκισε, με κλώτσησε και με απείλησε»

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου η Βαρβάρα Κίρκη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συζεί με τον Θέμη Αδαμαντίδη στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Οπως κατήγγειλε, στη 1:30 τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου και ενώ βρισκόταν σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών, ο τραγουδιστής της επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά, της τράβηξε τα μαλλιά, τη χαστούκισε και την απείλησε πως «θα τη σκοτώσει».

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ...., π...., ξ..., γ....., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω". Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η Βαρβάρα Κίρκη.

Οπως είπε επίσης στους αστυνομικούς, ο Θέμης Αδαμαντίδης «ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα mε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν».

Μάλιστα ανέφερε πως στο παρελθόν ο τραγουδιστής «έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας». Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA