Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του. Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας. Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», είπε ο γνωστός ποινικολόγος και στη συνέχεια έκανε μία… διάκριση γυναικών σε δύο κατηγορίες. «Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, οι δύο πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του. «Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε. Επιπλέον, ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης, ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή του έκανε μήνυση για αν τον εκβιάσει. Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός και τόνισε πως και οι δύο γυναίκες ψεύδονται, καθώς τις χαρακτήρισε «σκληρές γυναίκες, που δεν θα δέχονταν καμία βίαιη συμπεριφορά από τον Θέμη Αδαμαντίδη».

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κος Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες. «Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA