Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις καταγγελίες της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό από τον γνωστό τραγουδιστή λόγω παθολογικής ζήλιας, τη σκυτάλη παίρνει η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, η οποία επίσης τονίζει ότι έχει πέσει στο παρελθόν θύμα κακοποίησης από τον τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, μετά τις κατηγορίες και τη μήνυση που κατέθεσε η Βαρβάρα Κίρκη, καταπέλτης κατά του Θέμη Αδαμαντίδη ήταν και η Στεφάνοβα που μιλώντας στο debater.gr αποκάλυψε τι ζούσε 15 χρόνια δίπλα στον τραγουδιστή και γιατί τον εγκατέλειψε.

«Έχω και χαρτί από ιατροδικαστή, έχω κάνει μήνυση στο τμήμα, έχει γίνει καταγραφή επτά φορές. Με είχε χαστουκίσει, πήγε να με πνίξει μια φορά, με είχε ρίξει σε μια καρέκλα, τα πόδια μου ήταν μελανιασμένα» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι… Παίζει θέατρο. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, βρίζει… Πίνει κόκα, δεν το ξέρετε; Είναι εξαρτημένος. Πίνει εδώ και 25 χρόνια από το πρωί, τι να λέμε τώρα;».

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή εξήγησε γιατί έφυγε από τη χώρα με τα δύο της παιδιά. «Εχω έναν γιο 12 χρονών και έναν γιο 5 χρονών. Πήρα τα παιδιά και έφυγα. Ούτε τα βλέπει, ούτε ενδιαφέρεται. Με το ζόρι μου στέλνει 500 ευρώ για τα έξοδα των παιδιών, τον παρακαλάω. Τα παιδιά είναι εκτός γάμου. Δεν τον παντρεύτηκα, συζούσαμε 15 χρόνια. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Άντεξα πολύ, γιατί είχα τα παιδιά μικρά».

«Η ψυχολογική φθορά που είχα μαζί του… Βρισιές, υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Είχα φτάσει να πηγαίνω σε ψυχιάτρους… Η κυρία αυτή άντεξε για έναν χρόνο, ενώ για 15 χρόνια. Μεγάλωνα τα παιδιά μόνη μου. Ήταν ανύπαρκτος. Μέρα-νύχτα είναι στις λέσχες. Δουλειά, λέσχες, γκόμενες… Κι έξω βγαίνει το καλό παιδί, ο αδικημένος».

Τι κατέθεσε η Βαρβάρα Κίρκη

Από την πλευρά της η Βαρβάρα Κίρκη, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι συζεί με τον Θέμη Αδαμαντίδη στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Οπως κατήγγειλε, στη 1:30 τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου και ενώ βρισκόταν σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών, ο τραγουδιστής της επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά, της τράβηξε τα μαλλιά, τη χαστούκισε και την απείλησε πως «θα τη σκοτώσει». 

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ...., π...., ξ..., γ....., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω". Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η Βαρβάρα Κίρκη. 

Οπως είπε επίσης στους αστυνομικούς, ο Θέμης Αδαμαντίδης «ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα mε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν». 

Μάλιστα ανέφερε πως στο παρελθόν ο τραγουδιστής «έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας». Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA