Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διπλό περιστατικό με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους που άφησε πίσω του τρεις νεκρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και ήταν σεσημασμένα. 

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Νεκρός και ο άνδρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του κακοποιού

Ο νεκρός αλβανικής καταγωγής που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους και ακόμα ένας νεκρός της συμπλοκής, είχαν συλληφθεί πριν από περίπου ένα μήνα για ναρκωτικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Πατήσια, θεωρούσε πως για εκείνη τη σύλληψη ευθυνόταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής που «κάρφωνε» στους αστυνομικούς άτομα. Ετσι, είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν στα Κάτω Πατήσια τον άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα Κάτω Πατήσια 

Στο μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια. Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας ξαπλωμένος στο έδαφος μετά από τους πυροβολισμούς, ενώ ακούγεται κόσμος να ουρλιάζει από τα μπαλκόνια του. Μάλιστα το βίντεο διακόπτεται όταν πέφτει ένας ακόμη πυροβολισμός.

Το χρονικό με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου σε πρατήριο καυσίμων στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά άτομα για άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα, στη συνέχεια ένας άνδρας και μία γυναίκα έκλεψαν ένα ΙΧ, χτύπησαν έναν πολίτη και κατευθύνθηκαν προς τους Αγίους Αναργύρους. Εκεί μπήκαν σε ένα μπαρ στην λεωφόρο Δημοκρατίας και υπό την απειλή όπλου έκλεψαν 30 ευρώ. 

Αστυνομικοί που αναζητούσαν το όχημα το εντόπισαν και μόλις ο δράστης τους αντιλήφθηκε ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός και να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον ώμο. Για τον κακοποιό που έπεσε νεκρός, ο κ. Μπαλάσκας τον χαρακτήρισε «σκληρό ποινικό» ενώ ήταν σεσημασμένος. «Μιλάμε για ένα άτομο να το πω λαϊκά αμάσητο που σηκώνει το όπλο για ασήμαντη αφορμή», είπε στο MEGA.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, η σφαίρα κόντεψε να κόψει τη μηριαία αρτηρία ενός αστυνομικού. Όπως είπε, ο αστυνομικός «τη γλίτωσε οριακά» αφού ο αιματοκρίτης του είχε φτάσει στο 19 – 20 και αν η διακομιδή του αργούσε 10 λεπτά θα άφηνε την τελευταία του πνοή. Οι δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA