Μενού
  • Α-
  • Α+

Βάση στις καταγγελίες της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό από τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή έρχεται να δώσει ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο αποτυπώνεται η ίδια να δέχεται κλωτσιά από έναν άνδρα δίπλα της, με τη Βαρβάρα Κίρκη να ισχυρίζεται πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η γνησιότητα του εν λόγω βίντεο όπως και η ταυτότητα του άνδρα που βιαιοπραγεί δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και την έβρισε χυδαία, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα βίας.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα newsit.gr, φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας, με την ίδια να ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που την κλώτσησε είναι ο τραγουδιστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε αυτό, εμφανίζεται η γυναίκα πλάι σε έναν άνδρα να περπατά, όταν ξαφνικά, εκείνη δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, τη σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

«Βόμβες» και από τη μητέρα των παιδιών του: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες»

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στο επίκεντρο από το βράδυ της Παρασκευής (1/7), όταν έγινε γνωστή η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό με τον ίδιο να κατηγορεί τη Βαρβάρα Κίρκη ότι του άρπαξε λεφτά από το σπίτι. 

Στο μεταξύ, περισσότερες λεπτομέρειες για τον Θέμη Αδαμαντίδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, καθώς μετά την καταγγελία της τελευταία συντρόφου του για ξυλοδαρμό, έρχεται και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του να καταγγείλει ότι είναι βίαιος.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας», ανέφερε η Αναστασία Στεφάνοβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές, όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την Αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη δύο παιδιά και αναφέρει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα. «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια. Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, στη δική του τοποθέτηση είπε, πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του, μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία. «Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε, πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για οτιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη». Ο κ. Κούγιας υποστήριξε, ότι ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επεσήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας. «Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.