Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στην περιοχή Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου στην Κρήτη με έναν 23χρονο και μία 15χρονη να αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο. Δυο οχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το όχημα. Λίγο αργότερα η 15χρονη εξέπνευσε καθώς μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα: Ανατροπή στη δολοφονία - Σκότωσε το συγγενή του για χρηματικές διαφορές με σιδηρολοστό

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μία 23χρονη τραυματίστηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την περιθάλψουν.  Ακόμη από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένας 17χρονος αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις νέοι που βρίσκονταν στο όχημα έχουν καταγωγή από περιοχές του δήμου Καντάνου Σελίνου. Τα δυο άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα δεν τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA