Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο, και μόλις πάρει εξιτήριο θα αποφυλακιστεί, με τη δίκη του να συνεχίζεται.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την κατάθεση της μητέρας της πρώτης μηνύτριας του Πέτρου Φιλιππίδη. Χαρακτηριστικά η μητέρα της ανέφερε: «Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει, να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο. Έβαζε τα χέρια του μέσα στη φόδρα που φορούσε και έπιανε τα… Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο και πήγαινε στον καθρέφτη που υπήρχε εκεί και κοιτούσε. Επίσης μου έλεγε "θες να το δεις; Εγώ και ο Σ. έχουμε το μεγαλύτερο στο χώρο"» είπε η μητέρα της μηνύτριας.

Τι λέει η μητέρα της μηνύτριας για την Ελπίδα Νίνου

Μετά από παράσταση του Σπύρου Μπιμπίλα, η Ελπίδα Νίνου μου λέει "Τι έχει συμβεί με την κόρη σου και τον Πέτρο;". Της λέω "Τι εννοείς;". Μου λέει "συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους!". 

Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Μου λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας "Και σε αυτή την έπεσε; Γιατί την έχει πέσει σε όλες". Είπα στην Ελπίδα "αποκλείεται το παιδί μου να τον έχει πλησιάσει". Τη ρώτησα την Ελπίδα αν έχουν ολοκληρωμένη σχέση και μου απάντησε ότι δεν την ενδιαφέρει αυτό... Της είπα "καταλαβαίνεις τι λες; Πώς τολμάς να μου λες ότι η κόρη μου τον ορέχτηκε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν έχεις αξιοπρέπεια καθόλου να κάνει όλα αυτά ο άνδρας σου, να τα μαθαίνεις κι εσύ και να τα δέχεσαι; Αποκλείεται η κόρη μου που είχε μια σχέση ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη να κοιτάξει τον Φιλιππίδη".

Πήγα και βρήκα το παιδί μου και της είπα ότι με συνάντησε η Ελπίδα Νίνου και μου είπε αυτό το πράγμα. Και το παιδί μου, μου απάντησε ότι της έστελνε μηνύματα, ότι της έλεγε πράγματα και της πετούσε υπονοούμενα. Οτι την καλούσε στο τηλέφωνο όλες τις ώρες. Οταν διάβασα τις καταγγελίες στα σάιτ την πήρα τηλέφωνο και της λέω "τυχερή είσαι που έμεινε μέχρι εκεί γιατί διάβασα ότι βίασε ένα κορίτσι στο θέατρο Ηβη. Και μου λέει "Μαμά, εγώ είμαι το κορίτσι του Ηβη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA