Μενού
  • Α-
  • Α+

Νύχτα έντασης ήταν η αποψινή στα Εξάρχεια αφού μετά από πορεία που έγινε στην περιοχή ως αντίδραση στην αποφυλάκιση του Επ. Κορκονέα που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ κατά της στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη, δίπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, επίθεση έγινε και σε μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην οδό Ζ. Πηγής, ενώ στη συνέχεια στήθηκαν φλεγόμενα οδοφράγματα σε διάφορους δρόμους της περιοχής

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα και η ένταση μεταφέρθηκε στα στενά των Εξαρχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες πυρπολήθηκαν κάδοι απορριμμάτων και αυτοκίνητα ενώ, υπάρχουν πληροφορίες πως τραυματίστηκαν και δυο αστυνομικοί από τα αντικείμενα που εκτόξευαν προς το μέρος τους οι επιτιθέμενοι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (ανάμεσα στους οποίος δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ) αστυνομικές δυνάμεις έκαναν τουλάχιστον μια έφοδο σε μπαρ των Εξαρχείων μέσα από τα οποίο έκαναν προσαγωγές θαμώνων τους οποίους θεώρησαν ύποπτους. Σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι προσαγωγές από εκεί είναι τουλάχιστον 30!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αυτή την ώρα επεισόδια δεν υπάρχουν, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή επειδή η ένταση είναι διάχυτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA