Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μία ξεχωριστή συνάντηση με την Κωνσταντίνα Κούνεβα. Οι δύο γυναίκες έχουν δεχτεί επίθεση με βιτριόλι με τη διαφορά ότι στην πρώτη περίπτωση υπήρξε καταδίκη, αυτή της Εφης Κακαράντζουλα. Στην περίπτωση της Κούνεβα οι ένοχοι δεν εντοπίστηκαν ποτέ. 

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ εξήγησε την απόφαση μη υποχρεωτικής καραντίνας σε ασυμπτωματικούς τουρίστες

Οι δυο γυναίκες που είχαν πολλά να πουν μιας και οι ιστορίες τους έχουν πολλά κοινά σημεία, συναντήθηκαν με αφορμή τα podcast που κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω των οποίων προσπαθεί να περνά τα δικά της μηνύματα.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στις 22 Δεκεμβρίου 2008 ενώ επέστρεφε σπίτι από την εργασία της. Οι άγνωστοι που την περιέλουσαν την υποχρέωσαν να καταπιεί το βιτριόλι προκαλώντας απώλεια όρασης και βλάβες στα όργανα. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα έκανε 31 χειρουργεία και ο ισοφάγος της παραμένει κατεστραμμένος. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Η ιστορία της Κούνεβα δραματοποιήθηκε από το Μισέλ Φάις στο θεατρικό μονόλογο Το κίτρινο σκυλί. Οταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δεχτεί την επίθεση στην Καλλιθέα με βιτριόλι, η Κωνσταντίνα Κούνεβα είχε ζητήσει από τους πολίτες να μην την ξεχάσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA