Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεράστιες υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο έπειτα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το ισόγειο αλλά και ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου υπέστησαν μεγάλες ζημιές καθώς ή έκρηξη ήταν πολύ δυνατή και όπως λένε οι άνθρωποι από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Διαβάστε ακόμη: Πλεύρης για Σισμανόγλειο: Εγκληματική, τρομοκρατική ενέργεια η ανατίναξη του ΑΤΜ 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των ληστών από το νοσοκομείο. Διακρίνεται μία μηχανή στην οποία επιβαίνουν δύο άτομα και ο οδηγός φορά λευκή ρόμπα που παραπέμπει σε ιατρική φόρμα. Επίσης διακρίνεται ακόμα μία μηχανή με δύο ακόμα δράστες. Οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες. 

Οι δράστες ήταν ντυμένοι γιατροί και έτσι προσέγγισαν τον χώρο που βρίσκεται το ΑΤΜ το οποίο έβαλαν στο «μάτι». Μπροστά στην πύλη του νοσοκομείου, υπάρχει η ασφάλεια του κτηρίου, με τους δράστες να τον ακινητοποιούν πιθανότατα με τη χρήση όπλου και να τον διώχνουν από το σημείο. Στη συνέχεια μπήκαν στο ισόγειο εκεί που υπάρχει το ATM και με εκρηκτικό μηχανισμό, που ακόμη δεν έχει βρεθεί, προσπάθησαν να ανατινάξουν το μηχάνημα. Μάλιστα λόγω της φύσης της επίθεσης, στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Τελικά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το ΑΤΜ και τράπηκαν σε φυγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA