Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μύκονος βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για όσα έγιναν σε μαγαζί στο Καλό Λιβάδι, αφού επιχειρηματίες από την Αμερική τρέλαναν τους θαμώνες με τις σαμπάνιες που κερνούσαν. 

Πιο συγκεκριμένα, δύο επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ έδωσαν εντολή να ανοίξουν 300 σαμπάνιες και να κεραστούν όλοι οι πελάτες του καταστήματος στο Καλό Λιβάδι. Ο λογαριασμός ήταν 54.000 ευρώ και οι ίδιοι είπαν να πληρώσουν 60.000 ευρώ για να δώσουν και πουρμπουάρ. 

Ζήτησαν μάλιστα μόλις τελειώνει μια φιάλη να πηγαίνει άλλη σε όλα τα τραπέζια με τον λογαριασμό να ανεβαίνει διαρκώς. Όταν πέρασαν τις 200 σαμπάνιες, ο ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου τους έστειλε μια 6λιτρη φιάλη κερασμένη από τον ίδιο. Οι δυο επιχειρηματίες τον ευχαρίστησαν αλλά επέμεναν να χρεωθεί και αυτή στο λογαριασμό τους. 

Οταν ζήτησαν να πληρώσουν, τους είπαν ότι είχαν παραγγείλει 300 σαμπάνιες σε δυο ώρες και ο λογαριασμός ήταν 54.000 ευρώ. Τότε εκείνοι πλήρωσαν 60.000 ευρώ, αφήνοντας και πουρμπουάρ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA