Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η ανάρτηση φωτογραφίας από την παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη, όπου έχουν τοποθετηθεί δεκάδες ξαπλώστρες. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό Colours of Crete και έφερε αντιδράσεις καθώς φαίνεται πως στην παραλία δεν πέφτε καρφίτσα. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεξανδρούπολη: Αμερικανοί πεζοναύτες έφαγαν... 7.000 αυγά και λάτρεψαν τα κρέατα - «Ζορίσαμε τις κότες»

Οι σχολιαστές χαρακτηρίζουν την παραλία «τσίρκο» καθώς είναι πλέον «γεμάτη με πλαστικούρα και ξαπλώστρες». Ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, απάντησε στον ΑΝΤ1 για τις επικρίσεις που δέχεται. «Γίνεται έχουμε μία παραλία με τέτοια επισκεψιμότητα και να μην έχουμε ξαπλώστρες;», διερωτήθηκε. 

Ο κ. Μυλωνάκης ενημέρωσε πως όλες οι παρεμβάσεις έγιναν μετά από άδεια και τόνισε πως το «μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται πολύ περισσότερες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος». Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει πολύ μεγάλο κομμάτι παραλίας για όσους δεν θέλουν να κάτσουν σε ξαπλώστρα. Όσον αφορά στους προβληματισμούς για αλλοίωση του φυσικού κάλους τους τοπίου και την καθαριότητα, επεσήμανε: «Το φυσικό κάλος αναπλάθεται . (…) Δεν υπάρχει όχι σκουπίδι, δεν υπάρχει ούτε γόπα κάτω. Επιβάλουμε καθαριότητα». Τέλος, επανέλαβε πως το περιβάλλον είναι «πεντακάθαρο» και διαβεβαίωσε πως «το φυλάμε, το προστατεύουμε περιβαλλοντολογικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA