Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο «Arina Beach». Από το πολυόροφο συγκρότημα έβγαινε καπνός που γέμισε τη γύρω περιοχή, ευτυχώς χωρίς αναφορές για εγκλωβισμένους καθώς από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός και οι υπεύθυνοι φρόντισαν να εκκενώσουν το ξενοδοχείο. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Αντιδράσεις για τις ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι - Η απάντηση του δημάρχου 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, η οποία έθεσε άμεσα υπό έλεγχο την φωτιά με τις δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο αρκετή ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο του ξενοδοχείου, κοντά στην κουζίνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τουρίστες και εργαζόμενοι βρίσκονται όλοι τους σε καλή κατάσταση χωρίς να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεσή της επτά οχήματα και 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η αναστάτωση ήταν μεγάλη και για αρκετή ώρα υπήρξε έντονη ανησυχία στην περιοχή για τους ενοίκους της ξενοδοχειακής μονάδας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA