Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα άκρως περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μία γυναίκα βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι και ξεκίνησε να πετάει στο πεζοδρόμιο καρέκλες και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

Διαβάστε ακόμη: Σπάτα: Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί του και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

https://streamable.com/xmh7iq

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Ιασωνίδου. Έκπληκτοι εργαζόμενοι, αλλά και περαστικοί της περιοχής είδαν ξαφνικά να εκτοξεύονται αντικείμενα από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Εκεί βρισκόταν μία 50χρονη γυναίκα χωρίς ρούχα και εσώρουχα να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμά της και να πετάει στο δρόμο ακόμη και έπιπλα, όπως καρέκλες, αλλά και διάφορά άλλα προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα φώναζε και φαινόταν να βρίσκεται σε αμόκ, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος σε τι αναφερόταν.

Αμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της αστυνομίας, ενώ παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η γυναίκα θα μπορούσε να πηδήξει στο κενό. Οι πυροσβέστες που έφτασαν επί τόπου, τοποθέτησαν αμέσως σωστικό φουσκωτό στρώμα κάτω από το σημείο που βρισκόταν η γυναίκα, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την ηρεμίσουν.

Λίγο αργότερα, έφτασε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και σε συνεννόηση με την αστυνομία τους παρείχε πρόσβαση στο σπίτι. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στον δεύτερο όροφο, να μπουν στο διαμέρισμα και να προσεγγίσουν την γυναίκα, την οποία μετέφεραν στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για εξετάσεις, το οποίο διαθέτει και ψυχιατρική πτέρυγα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA