Το θύμα της άγριας δολοφονίας που καθήλωσε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά, η Καρολάιν Κράουτς θα γινόταν σήμερα 21 ετών, αν δεν έχανε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ήταν 11 Μαΐου του 2021 όταν όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε συγκλονισμένη την είδηση για την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μία δολοφονία που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν φονική ληστεία όπως αρχικά παρουσίασε ο σύζυγός της, αλλά επρόκειτο για στυγερό έγκλημα από τον ίδιο.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail ο 79χρονος πατέρας της Ντέιβιντ Κράουτς είχε μιλήσει με περηφάνια για την κόρη του που όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής». Ο πατέρας είχε περιγράψει την κόρη του ως ένα δραστήριο και χαρισματικό πλάσμα. Σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, η Καρολάιν θα γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της, με τον κόσμο να μην την ξεχνά καθώς καθημερινά, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το μνήμα της στα κοιμητήρια της Αλοννήσου, στο Παλιό Χωριό, που βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, αφήνοντας ένα κερί στη μνήμη της.



- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.