Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του εσωτερικού υποκαταστήματος τράπεζας στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους «ποντικούς» που κατόρθωσαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να εισχωρήσουν στο θησαυροφυλάκιό της και να παραβιάσουν πέντε θυρίδες. Τέσσερις από τις θυρίδες ήταν άδειες ενώ από την πέμπτη αφαίρεσαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας έχουν επικεντρωθεί σε δύο πελάτες, οι οποίοι στις 12:10 της περασμένης Παρασκευής, φαίνονται να κατεβαίνουν τη σκάλα που οδηγεί στις θυρίδες και προσπαθούν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

Η κινηματογραφική διάρρηξη αποκαλύφθηκε λίγο πριν κλείσει το υποκατάστημα όταν υπάλληλος κατέβηκε για να ασφαλίσει τα ποσά από τα γκισέ και διαπίστωσε πως η πόρτα του θησαυροφυλακίου ήταν ανοιχτή και πέντε θυρίδες παραβιασμένες. Από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε παραβίαση της κλειδαριάς της πόρτας όμως ταυτόχρονα φαίνεται πως ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει συγκεντρώσει όλα τα ίχνη από την πόρτα του θησαυροφυλακίου και τις παραβιασμένες θυρίδες, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, προκειμένου να διασταυρωθούν με τα αρχεία σεσημασμένων για διάφορα αδικήματα ενώ ταυτόχρονα με ειδικά προγράμματα ανάλυσης εικόνας επιχειρούν να έχουν καθαρή εικόνα των χαρακτηριστικών των δύο ανδρών που κατεγράφησαν από τις κάμερες ασφαλείας να κατεβαίνουν τις σκάλες προς τις θυρίδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.