Θανατηφόρο τροχαίο που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Λεωφόρο Μαραθώνος κόστισε τη ζωή σε 34χρονο οδηγό που έφτασε τα 160 χιλιόμετρα την ώρα. Συγκεκριμένα, το μαύρο ΙΧ του οδηγού ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο, ενώ τυλίχτηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.