Μία τρανς γυναίκα στην Θεσσαλονίκη μπήκε μέσα σε ένα φαρμακείο, καθώς την καταδίωκε ένας άνδρας και η ίδια κατήγγειλε ότι πρόκειται για τον βιαστή της. Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για μια 54χρονη γυναίκα, με το περιστατικό να σημειώνεται το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη: Κορωπί: Ληστής έχει... ταράξει καταστήματα και σπίτια με την αστυνομία να τον ψάχνει μέσα από κάμερες
Η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών και ανέφερε ότι μέσα στον Ιούνιο ο ίδιος άνδρας που την ακολουθούσε την είχε βιάσει. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση για εξύβριση. Ο άνδρας αναζητείται από την Αστυνομία.
- O Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη τη τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: Λυγίσαμε από μια φωτογραφία
- Ο νέος προβληματικός κανονισμός των ΗΠΑ «μπουκώνει» στρατιώτες με τεστοστερόνη
- Η περιπετειώδης ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται σειρά: Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί
- «Δυστυχώς μου την έκανες»: Το σπαρακτικό αντίο του Τζώνυ Θεοδωρίδη στον Λορέντζο Καριέρε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.