Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξι φορές πυροβόλησαν τον άνδρα τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο νέο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε συμμορίες στο ΑΠΘ. Οπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τρία άτομα μάλωναν στη συμβολή των οδών Ελλησπόντου και υποσμηναγού Χατζούδη στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης όταν ένας εξ αυτών ξεκίνησε να πυροβολεί.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου - Σε σοβαρή κατάσταση στο «Παπαγεωργίου»

Στη συνέχεια το θύμα, που φέρεται να είναι 25χρονος αλλοδαπός, διέφυγε από την οδό υποσμηναγού Χατζούδη προς την οδό Βενιζέλου, σύμφωνα με το voria.gr. Ο τραυματίας βρήκε καταφύγιο στην αποθήκη βενζινάδικου στο ύψος της οδού Λαγκαδά. Εκεί ήταν που τον είδε ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες το θύμα, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα και στην πίσω θωρακική περιοχή. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε ο υπάλληλος του βενζινάδικου το θύμα όταν έφτασε στην επιχείρηση έφτυνε αίμα. Σημειώνεται ότι για το περιστατικό προσήχθησαν επτά άτομα αλλά δεν βρέθηκε κάτι σε βάρος τους και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Δεν βρέθηκαν οι κάλυκες 

Τις ώρες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες αλλά κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά γεγονός που σημαίνει είτε ότι τους μάζεψαν οι δράστες είτε ότι χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA