Μία εβδομάδα άκαρπων ερευνών συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο (16/7) για τον 31 ετών Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία που παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσε στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Πλέον οι έρευνες συνεχίζονται με ιδιωτικά μέσα και τη συμμετοχή εθελοντών.
Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε η συμμορία του «λουκουμά» - Πυροβολισμοί, ξυλοδαρμοί στο... ενεργητικό τους
Το Σάββατο στις έρευνες συμμετέχει αεροπλάνο από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες από αέρος επικεντρώνοντας στα παράλια της Πιερίας και της Λάρισας. Όπως γνωστοποίησε ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτών Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), στις έρευνες συμμετέχει και ο αδελφός του αγνοούμενου που ήρθε για τον σκοπό αυτό από τις ΗΠΑ όπου ζει. Υπενθυμίζεται ότι οι αναζητήσεις του Λιμενικού Σώματος, με έκτακτες περιπολίες, σταμάτησαν, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για ανάλογα περιστατικά (σ.σ. διαρκούν 72 ώρες και στην προκειμένη περίπτωση δόθηκε παράταση 2 ημερών).
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.