Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real Group, στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/7), ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Οπως αποτυπώνεται στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, διακρίνονται οι δύο δράστες να φτάνουν στο σημείο μέσω της πεζογέφυρας, φορώντας full face κουκούλες και γάντια, ενώ φαίνεται να γνωρίζουν τον χώρο αλλά και ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας καθώς είναι διαρκώς σκυμμένοι.

Οι άγνωστοι μπαίνουν στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου και προσπαθούν να ανέβουν στους πάνω ορόφους μέσω των ανελκυστήρων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους ενεργοποιήσουν. Οπως είναι προφανές, ήθελαν να τοποθετήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της Real, αλλά τελικά πέρασαν στο Plan B και κατευθύνθηκαν σε άλλη είσοδο του κτιρίου.

Ο ένας δράστης βγάζει τον εκρηκτικό μηχανισμό, τον αφήνει μπροστά στην πόρτα και ανάβει το φιτίλι. Οι δύο δράστες κατεβαίνουν γρήγορα τις σκάλες της εισόδου και απομακρύνονται. Η φωτιά αρχίζει να καίει και τα γκαζάκια σκάνε. Σημειώνονται εκρήξεις, και μέσα σε τρία λεπτά οι φλόγες αρχίζουν να καίνε την πόρτα και ο χώρος υποδοχής γεμίζει με καπνούς. Η θωρακισμένη πόρτα αντέχει, αλλά η φωτιά βρίσκει έξοδο από τον αεραγωγό και οι φλόγες καταλήγουν στον τρίτο όροφο του κτιρίου, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA