Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει από χθες στην Αττική με τις πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις φωτιές να δίνουν τιτάνιες μάχες προκειμένου να σώσουν ότι μπορούν. Ο Γρηγόρης Πετράκος που ζει στο Ντράφι δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά να δείχνει την κατάσταση που επικρατεί έξω από το σπίτι του μετά το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά τώρα στα Μέγαρα: Φουντώνει το μέτωπο - Πυροσβέστες και εναέρια στη μάχη
Η έκταση που επηρεάστηκε από τη δασική πυρκαγιά υπολογίζεται στα περίπου 25.000 στρέμματα σύμφωνα με το Meteo, και συγκεκριμένα στα 24.700. Επισημαίνεται ότι η έκταση αυτή έχει υπολογιστεί κατά προσέγγιση, καθώς οι περιοχές εντός της περιμέτρου δεν έχουν πληγεί όλες το ίδιο.
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.