Μενού
  • Α-
  • Α+

Δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Λέσβου, όπου από το πρωί του Σαββάτου μαίνεται δασική πυρκαγιά στην τοποθεσία Καστρί κι έχει κάψει και σπίτια στα Βατερά, όπου έχουν εκκενωθεί, ενώ οι φλόγες έχουν φτάσει μέχρι την παραλία. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης χρειάστηκε να πέσει στην θάλασσα για να μην κινδυνεύσει από τις φλόγες και να περισυλλέγει από το Λιμενικό.

Οταν ξέσπασε η φωτιά στην Μυτιλήνη κι άρχισε να κατεβαίνει προς την θάλασσα, εκείνος βρισκόταν στην παραλία των Βατερών με το αυτοκίνητο του, όμως οι φλόγες έφτασαν στην ακτή και δεν μπορούσε να φύγει. Εγκατάλειψε λοιπόν το αυτοκίνητο και τον εξοπλισμό που είχε μέσα σε αυτό και άρχισε να πηγαίνει παραλιακά, κάνοντας όπως είπε 8 χιλιόμετρα. Σε κάποια φάση, η κατάσταση άρχισε να δυσκολεύει και για αυτό αποφάσισε να πέσει μέσα στην θάλασσα και να τον περισυλλέξει ένας σκάφος του Λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA