Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιωάννης Στρατάκης, που έχει αναχθεί για τους λάθος λόγους σε πρόσωπο των ημερών, συνεχίζει να μονοπωλεί τις συζητήσεις για την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο με outfit... παραλίας με τον Αρη Πορτοσάλτε να μην... δέχεται τις εξηγήσεις που έδωσε ο μουσικός της ΕΡΤ και σήμερα τον «σιγοντάρισε» στο πάνελ του πρωινού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ και η συνάδελφός του, Λίνα Κλείτου

Συγκεκριμένα, ο Πορτοσάλτε είπε: «Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία, δεν ξέραμε ποιος είναι. Ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί από αυτό τον άθλιο μηχανισμό που ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο είτε έχουμε δουλειά, είτε χωρίς δουλειά, δεν μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για την γνώμη μου;», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε ακούστηκε και η Λίνα Κλείτου να συμφωνεί με την άποψη του Αρη Πορτοσάλτε, υπερθεματίζοντας: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι του παππού σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA