Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα απόπειρας βιασμού και ληστείας έπεσε δημοσιογράφος στην περιοχή των Εξαρχείων και περιέγραψε τον τρόμο που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή.«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είπε η Ελπινίκη Χαγιά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε ακόμη: Σπάτα: Οι γονείς του Jack Fenton δεν ήταν μαζί του - Ανατροπή στην τραγωδία με το ελικόπτερο

Η επίθεση έγινε στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια, από έναν άνδρα Μαροκινής όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, με την 40χρονη δημοσιογράφο να περιγράφει: «Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησα, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω». Από τις φωνές της οι γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Εξαρχείων ταυτοποίησαν τον 26χρονο δράστη, ο οποίος και αναζητείται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA