Σήμερα, Πέμπτη (28/7) ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2022 με τον τίτλο της πρώτης των πρώτων να καταλαμβάνει η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε με το συστηματικό πρόγραμμα μελέτης που τηρεί από μικρή να πετύχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τον βαθμό των 19.660 μορίων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την εισαγωγή της στην Ιατρική Αθηνών και μάλιστα πρώτη.
Αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες, η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις, ενώ μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, δήλωσε για την επιτυχία της ότι «ήταν μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός». Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως η Κατερίνα έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Εκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό 19.660 μόρια.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή συστηματικό πρόγραμμα μελέτης καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική οικογένεια. Η ίδια δήλωσε τα εξής: «Η Ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στη σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.