ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/07/2022 22:22

Βάσεις 2022: Αυτή είναι η πρώτη των πρώτων – Εγραψε καθαρό 20 σε Φυσική και Χημεία

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) από το υπουργείο Παιδείας οι φετινές βάσεις και πρώτη των πρώτων αναδείχθηκε η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο που εισάγεται πρώτη στην Ιατρική Αθηνών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βάσεις 2022: Αυτή είναι η πρώτη των πρώτων – Εγραψε καθαρό 20 σε Φυσική και Χημεία
Πηγή: Eurokinissi / naxospress.gr
Ανάγνωση:

Σήμερα, Πέμπτη (28/7) ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2022 με τον τίτλο της πρώτης των πρώτων να καταλαμβάνει η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε με το συστηματικό πρόγραμμα μελέτης που τηρεί από μικρή να πετύχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τον βαθμό των 19.660 μορίων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την εισαγωγή της στην Ιατρική Αθηνών και μάλιστα πρώτη.

Αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες, η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις, ενώ μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, δήλωσε για την επιτυχία της ότι «ήταν μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός». Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως η Κατερίνα έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Εκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό 19.660 μόρια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή συστηματικό πρόγραμμα μελέτης καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική οικογένεια. Η ίδια δήλωσε τα εξής: «Η Ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στη σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

Πηγή: naxospress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΑΞΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ