Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον βιασμό της σε παραλία της Σερίφου κατήγγειλε στην αστυνομία μία 23χρονη κοπέλα. Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού σε κακή κατάσταση και κατήγγειλε πως τη βίασαν δύο άτομα ασιατικής καταγωγής. Όπως υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, τα δυο άτομα την προσέγγισαν ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Λιβάδι και κατάφεραν να την οδηγήσουν σε παραλία, όπου την βίασαν. Όταν ξύπνησε οι άνδρες είχαν εξαφανιστεί.

Διαβάστε ακόμη: Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 59χρονος βίαζε τη μητέρα του - Νέα δίωξη εις βάρος του

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταξύ 04:00- 04:30. Ενώ βρισκόταν στην παραλία Λιβάδι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ίσως λόγω μέθης ή επειδή της έριξαν κάτι στο ποτό της, οι άνδρες την άρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας. Εκεί την έριξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χέρια, την ίδια ώρα που ο δεύτερος την βίαζε. Μόλις οι δυο ολοκλήρωσαν την πράξη τους, την παράτησαν λιπόθυμη και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες ενώ οι κάτοικοι του νησιού είναι αναστατωμένοι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA