Μενού
  • Α-
  • Α+

Μικρές εστίες φωτιών σε όλη τη χώρα καλείται να αντιμετωπίσει από το πρωί του Σαββάτου η πυροσβεστική, με τις επίγειες δυνάμεις να επεμβαίνουν ώστε να μην εξαπλωθούν οι φλόγες. Στην Ηλεία, στην περιοχή Λινίσταινα πέρα από τους πυροσβέστες, στο σημείο κατευθύνονται πλέον και δύο τράκτορες της πυροσβεστικής ώστε να κατασβήσουν την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παράλληλα φωτιές υπάρχουν, στη Νότια Εύβοια στα Νέα Στύρα, στα Αμπελάκια Καβάλας και στην Γουμένισσα καθώς και στην Εδεσσα. Νωρίτερα πυρκαγιά υπήρξε και στη Λέυκάδα στον Αγιο Νικήτα με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν να τη σβήσουν.

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόληψης πυρκαγιών, σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου, σε κατάσταση «πολύ υψηλού κινδύνου» βρίσκονται τόσο η Αττική όσο και η Νότια Εύβοια, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας Ελλάδας είναι στο επίπεδο «3», υπάρχει δηλαδή υψηλός κίνδυνος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αντίστοιχα για αύριο Κυριακή, 31 Ιουλίου, σε υψηλό κίνδυνο βρίσκονται και πάλι η Αττική και η Νότια Εύβοια καυώς και περιοχές στη Δυτική Ελλάδα, την Ηπειρο και την Πελοπόνησσο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA