Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 51χρονος που σκότωσε μαχαιρώνοντας με μανία τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο, λίγη ώρα μετά από την κατάθεση μήνυσης από την άτυχη γυναίκα για ενδοοικογενειακή βία. Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές του νησιού για τον εντοπισμό του δράστη του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, με την Ασφάλεια Ζακύνθου να επικοινωνεί με τις Αρχές της Αλβανίας, για το ενδεχόμενο ο δράστης να επιχειρούσε να διαφύγει στη χώρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η δολοφονία της 40χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο κρύβει από πίσω της ένα έντονο ιστορικό κακοποίησης. Μάλιστα, το θύμα είχε καταφύγει στις Αρχές και είχε κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, όμως τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι λόγω των ανήλικων παιδιών τους, με τη μοιραία κατάληξη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18 Ιουνίου η 40χρονη κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και υπέβαλε μήνυση κατά του 51χρονου συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του επέβαλε περιοριστικά μέτρα, δηλαδή του απαγόρευσε να πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση εκατό μέτρων, ορίστηκε δικάσιμος και τον άφησε ελεύθερο. Δυστυχώς όμως η 40χρονη του επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμεναν με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, καθώς το ενήλικο αγόρι της οικογένειας ζει και εργάζεται σε άλλη πόλη εκτός Ζακύνθου.

Χθες στις 21:30 το βράδυ η 40χρονη πήγε και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε νέα μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά του συζύγου της. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, πριν οι αστυνομικοί κινηθούν για να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου, αυτή επέστρεψε στο σπίτι της. Μια γυναίκα που μένει στον πάνω όροφο κατέθεσε ότι άκουσε αργά το βράδυ φωνές της 40χρονης και όταν βγήκε είδε τον δράστη να τη σέρνει από τα μαλλιά στο μπαλκόνι. Κατέβηκε για να τη βοηθήσει αλλά όταν έφτασε στο ισόγειο διαμέρισμα τη βρήκε ακίνητη μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της γυναικοκτονίας ένα κουζινομάχαιρο του οποίου η λάμα είχε στραβώσει, δείγμα της μανίας με την οποία ο 51χρονος χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA