Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια... αδιανόητη επιτυχία κατέγραψε η 50χρονη Μαριάννα Λαζάρου από την Ξάνθη, μητέρα 6 παιδιών, η οποία πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στα θρανία και φέτος αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε με αποτέλεσμα να περάσει  στην ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης! Η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του OPEN για τα 18.960 μόρια που συγκέντρωσε και κατάφερε κάτι που για πολλούς μοιάζει... αδύνατο έχοντας δημιουργήσει οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: «Φταίμε κι εμείς» - Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης

«Ετοιμη να βγάλω φοιτητική ταυτότητα»

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας «...θα βγάλω επιτέλους κι εγώ φοιτητική ταυτότητα»! Και συνέχισε: «Έγινα η μαθήτρια στο 2ο εσπερινό ΕΠΑΛ Καβάλας και βελτίωσα τις γνώσεις που ίσως να μην είχα στην εφηβεία μου. Ήμουν καλή, αλλά τώρα έγινα άριστη, με αντίληψη, με γνώση της ζωής, και των πραγμάτων», είπε αρχικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η ίδια είχε ως συμμαθητή τον σύζυγό της καθώς μαζί αποφάσισαν να επιστρέψουν στα θρανία: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, ήμουν παρούσα καθημερινά στα μαθήματα και μαζί με τον άνδρα μου δίναμε τον δικό μας αγώνα πέρα από τον οικογενειακό μας Γολγοθά», συνεχίζει η κυρία Λαζάρου.

Τα έξι παιδιά της, ήταν δίπλα της όπως λέει σε κάθε βήμα προς την επιτυχία της. «Τα μεγαλύτερα παιδιά μου ήταν οι βοηθοί μου. Έχουν λίγο αλλάξει οι ρόλοι μας, ήταν υποστηρικτικά στην προσπάθειά μου και στο μεγάλωμα, εννοώ στο να προσέχουν τα αδέρφια τους. Αυτό που μένει από όλη την προσπάθεια αυτή, είναι ότι κι εμείς οι γονείς πρέπει να βλέπουμε τα ''θέλω'' μας, τα όνειρά μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα υποστηρίξουμε και να τα πετύχουμε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA