Στον εισαγγελέα Χανίων, οδηγήθηκε σήμερα 27χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά, που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης σε παραλιακό μπαρ στην περιοχή των Φαλασάρνων. Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκε η κατηγορία του βιασμού, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο 27χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από τις αρχές, μετά από καταγγελία που έκανε η 19χρονη. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, βρισκόταν το απόγευμα της Κυριακής στο παραλιακό μπαρ και διασκέδαζε με την παρέα της και λίγες ώρες αργότερα έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Ο Γιώργος Αλκαίος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου με απήγαγε από την Αμερική με πλαστό διαβατήριο»
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Παναγοπούλου σε Πρετεντέρη: «Πού ήθελες να πάω, στο κόμμα της Καρυστιανού; Εγώ δε θα πάω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.