Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι καθώς όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική μελέτη επήλθε από ασφυξία. Ο ασφυκτικός θάνατος, φαίνεται πως ήταν απόρροια καυγά της νεαρής με τον δολοφόνο της, ο οποίος φέρεται να της έφραξε μύτη και στόμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Μοναδικός ύποπτος ο 21χρονος πακιστανικής καταγωγής σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος αναζητείται από χθες το βράδυ. Στην Ασφάλεια καταθέτουν τρεις ομοεθνείς φίλοι του, οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν γνωρίζουν πού είναι κι επιβεβαίωσαν ότι έχει εξαφανιστεί. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του για να προσπαθήσουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να κάνουν μια εκτίμηση για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της από τη μητέρα και την αδελφή της, όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στο Περιστέρι. Κατά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο δωμάτιο της 17χρονης, υπήρχε η εικόνα ασφυκτικού θανάτου μετά από πάλη με τον δράστη, ωστόσο, περίμεναν τον ιατροδικαστή να αποφανθεί κι έτσι «κλείδωσαν» την υπόθεση ως ανθρωποκτονία.

Οπως μεταδίδει ο Alpha η κοπέλα ίσως ήταν νεκρή πολλές ώρες, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της και λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Οπως είπε η μητέρα στην Αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει. Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA