Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας ζευγάρι Καναδών, που επισκέφτηκε την Μύκονο για το γαμήλιο ταξίδι τους, κατήγγειλαν μέσω της New York Post, ότι έκατσαν σε μαγαζί και πλήρωσαν... χρυσά τα στρείδια και τα ποτά τους. Η Lindsay Breen και ο σύζυγός της Alex, 30 ετών, έμειναν σοκαρισμένοι από τον εξωφρενικό λογαριασμό στο DK Oyster στη Μύκονο, καθώς τους ζητήθηκε να πληρώσουν 570 δολάρια για ένα πιάτο στρείδια και δύο μπύρες, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Καρδίτσα: Με τα κατακάθια του καφέ θα ζεσταίνονται τον χειμώνα

«Πήγαμε στο oyster bar για να φάμε και για ένα ποτό» εξήγησε η Lindsay. «Ο σερβιτόρος είπε αμέσως ''θέλεις στρείδια;''. Φαινόταν πολύ αλαζόνας. Είπαμε ναι και εκείνος είπε ''μια ντουζίνα;''. Έτσι είπαμε ναι γιατί μια ντουζίνα είναι μια τυπική παραγγελία» και συνεχίσει: «όταν τελειώσαμε τα στρείδια, προσπαθούσε να μας πείσει να παραγγείλουμε πόδια καβουριών και ευτυχώς που δεν το κάναμε. Είπε ''ξέρεις τι θα πήγαινε πολύ ωραία με αυτά τα στρείδια; Πόδια καβουριού. Να σας φέρω λίγο;'' και είπαμε όχι. Θέλαμε απλώς ένα γρήγορο σνακ και ένα ποτό».

«Ο τύπος επέστρεψε με ένα τεράστιο καροτσάκι με επιδόρπια και λέει, "Λοιπόν, φυσικά, έχουμε κέικ σήμερα" και αρχίζει να βάζει διάφορα επιδόρπια στο τραπέζι μας. Είπαμε ότι δεν τα θέλουμε και άρχισε να προσβάλλεται. Καθώς αρνούμασταν αυτό που προσπαθούσε να μας δώσει, γινόταν όλο και πιο απογοητευμένος».

Ο τεράστιος λογαριασμό και οι ... δικαιολογίες στα ελληνικά 

Αφού πήραν την απόφαση να πληρώσουν, ζήτησαν ευγενικά τον λογαριασμό, αλλά τίποτα δεν προμήνυε... την «κλοπή» που θα βίωναν.  «Όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, πήγα στην τουαλέτα και έβαλαν τον σύζυγό μου να πάει σε ένα πίσω δωμάτιο για να πληρώσει» λέει η Lindsey. «Του έδωσαν τον λογαριασμό που ήταν πάνω από 400 ευρώ. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε να δει τον αναλυτικό λογαριασμό. Είχαν μια οθόνη υπολογιστή που την γύρισαν για να δει και ήταν όλα στα ελληνικά, αλλά δεν μιλάμε ελληνικά».

 Αν και ήταν εντελώς σοκαρισμένος από τον μεγάλο λογαριασμό, ο Άλεξ πλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα αφού αισθάνθηκε μια «περίεργη ατμόσφαιρα» και «δεν ήθελε να βρεθεί σε άσχημη θέση».

Οι Breens δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που εξαπατήθηκε από αυτό το παραθαλάσσιο εστιατόριο στην Ελλάδα αναφέρεται στο ρεπορτάζ της New York Post. «Δίπλα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος είπε ότι λυπόταν πολύ που άκουσε ότι πήγαμε», είπε η Λίντσεϊ. «Είπε ότι προειδοποιεί όλους όσοι μπαίνουν στο κατάστημα να μείνουν μακριά από εκεί και πως το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των Ελλήνων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA