Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. Στις 5:00 το απόγευμα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Διαβάστε ακόμη: Πήγε να σώσει την κόρη του από τον βίαιο γαμπρό του στην Αρτα και τον σκότωσε με καραμπίνα - Μόλις είχε βγει διαζύγιο

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άτυχος 75χρονος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κόρη του, η οποία του είχε κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν άντεξε, έφυγε από το χωριό του και πήγε να πάρει πίσω το παιδί του και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Έπειτα όμως από αυτή την εξέλιξη, ο 29χρονος δράστης πήγε στο χωριό του πεθερού του να ζητήσει τον λόγο, γιατί επενέβη στα προσωπικά τους ανάμεσα σε εκείνον και στη σύζυγό του, λόγο στο λόγο, τα αίματα «άναψαν» και θύμα τον 75χρονο. Ο 29χρονος πήγε οπλισμένος με καραμπίνα και πυροβόλησε τον πεθερό του τέσσερις φορές. Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό και η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις πριν από πέντε ημέρες είχε βγει και διαζύγιο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA