Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 38χρονη γυναίκα όταν πήγε στο σπίτι φίλου της που την κάλεσε για καφέ, αφού αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η γυναίκα μετέβη στο σπίτι στην περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη και ο 45χρονος της επιτέθηκε για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πόλη μετά τη θεομηνία

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να την βιάσει. Εκείνη, ευτυχώς, κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα, σύμφωνα με το cretapost.gr

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού. Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία κι έτσι αναμένεται αν απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA