Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη από την τραγωδία στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, όταν δέντρο έπεσε πάνω σε πατέρα τριών παιδιών και τον σκότωσε. Η χήρα του αδικοχαμένου οδηγού μηχανής που σκοτώθηκε ενώ περίμενε στο φανάρι αναφέρει πως αυτό που συνέβη ήταν άδικο. «Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», αναφέρει η σύζυγος του 51χρονου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου 

Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια σχετικά με την πτώση δέντρου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/8), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 51χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου. Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ εκτός από την εισαγγελική παρέμβαση, ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο δήμος θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA